По искане на Окръжна прокуратура – Разград съдът наложи най-тежката

...
По искане на Окръжна прокуратура – Разград съдът наложи най-тежката
Коментари Харесай

Задържаха под стража нагъл крадец от Омуртаг

 По искане на Окръжна прокуратура – Разград съдът наложи най-тежката мярка за процесуална насила по отношение на 43-годишен мъж от Омуртаг. Той е притеглен като обвинен за обир на мобилен телефон, осъществен след приложимост на мощ и в изискванията на рисков рецидив - закононарушение по член 199, алинея 1, т. 4 по отношение на член 198, алинея 1, прочие 1 от Наказателен кодекс.

На 13 март 2021 година, на велосипедна алея в м-ст " Пчелина “ в Разград, М.И. направил обир на мобилен телефон. За да осъществя своето желание да отнеме непознатата движимост, обвиненият използвал мощ по отношение на 25-годишната жена – собственичка на устройството.

Мъжът бил неведнъж осъждан за разнообразни закононарушения, като през октомври 2020 година е излязъл от пандиза, където търпял наказване от общо 4 години и 8 месеца отнемане от независимост за предишни действия.

Определението на Разградския областен съд, с което през днешния ден по отношение на 43-годишния мъж е взета мярка за неотклонение " задържане под стража “, предстои на обжалване пред Апелативен съд - Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР