По досъдебно производство на Окръжна прокуратура Бургас с внесен обвинителен

...
По досъдебно производство на Окръжна прокуратура Бургас с внесен обвинителен
Коментари Харесай

Осъдиха дилър на 5 години затвор за производство и разпространение на наркотици

По досъдебно произвеждане на Окръжна прокуратура Бургас с импортиран обвинителен акт, постановиха дейно наказване от 5 години " отнемане от независимост " и " санкция " в размер на 20 000 лева на Н.Д. , оповестяват от прокуратурата.

Той е обвиняем за това, че незаконно държал за разпространяване и популяризирал високорискови наркотични субстанции - метамфетамин Престъплението е осъществено на 14.05.2021 година в с.Ново Паничарево, общ. Приморско.

На Н.Д. е наложено наказване и за това, че по същото време и на същото място незаконно е държал прекурсори /около 36гр. червен фосфор/ и уреди /електронна везна, стъклени колби и др./ за произвеждане още веднъж на високорискови наркотични субстанции - метамфетамин.

Наркотичните субстанции, прекурсорите и оборудванията са открити при претършуване и изземване, осъществено от чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи - Бургас. Подсъдимият е с богато престъпно минало . Той е търпял ефикасни санкции " отнемане от независимост ", част от които са и за незаконно държане на наркотични субстанции.

Наказанието, което е общо за двете закононарушения, следва да бъде изтърпяно при първичен " непоколебим " режим в затвор, като считано от 19.11.2021г. подсъдимият е с мярка за неотклонение " задържане под стража ".

Осъдителната присъда не е дефинитивна и може да бъде обжалвана пред Апелативен съд Бургас.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР