Десетгодишните деца са признали, че носят нож, показва тревожно проучване

...
Десетгодишните деца са признали, че носят нож, показва тревожно проучване
Коментари Харесай

Десетгодишните признават, че носят ножове, тъй като смразяващият доклад установява, че всяко трима не се чувства в безопасност

Десетгодишните деца са признали, че носят нож, демонстрира обезпокоително изследване - до момента в който едно на всеки 14 споделя, че Мислил съм да го направя.

Доклад на Ben Kinsella Trust през днешния ден разкрива, че повече от 30 от 3134 интервюирани 10-годишни деца са напуснали дома си с острие. И близо 7% споделиха на откривателите, че са обмисляли да го създадат.

Проучването откри, че повече от 17% от 10-годишните споделят, че познават някой, който носи нож, цифра, която нараства до 41% измежду над -12s. Патрик Грийн, основен изпълнителен шеф на тръста, сподели, че това разкрива обезверената потребност от нов метод за справяне с закононарушенията с нож.

Той сподели, че министрите би трябвало да го третират като " народен приоритет ". Проучване измежду над 9500 деца в Лондон откри, че едно на всеки 50 е носило нож.

Докладът откри, че един на всеки трима младежи не се усеща в сигурност в региона, в който живеят. Близо две трети (64%) споделиха, че се тормозят от закононарушенията с нож в техните квар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР