Пловдивският модел Драгана Спасовска е заподозряна като фаталната жена, довела

...
Пловдивският модел Драгана Спасовска е заподозряна като фаталната жена, довела
Коментари Харесай

Шок! Българка ли раздели Пике и Шакира?

Пловдивският модел Драгана Спасовска е обвинена като съдбовната жена, довела до раздялата на футболната легенда на Барселона Жерар Пике и певицата Шакира, написа " Марица ". Най-одумваната двойка в испаноговорещия свят разгласи за края на 12-годишната си връзка преди седмица. Досега в испанските медии се твърдеше, че повода е разкрита невярност на бранителя с 23-годишна русокоска, която работи като сервитьорка в прочут бар и е първа приятелка на гаджето на съотборника му Рики Пуиг.

Източници от Дубай обаче настояват, че Пике е вдлъбнат по нашенката Драгана доста по-рано. Двамата се засичали постоянно в емирството, като футболистът постоянно се появявал без Шакира. Последната им среща била в ресторант преди Нова година. Снимка на Драгана и Пике, която се появи в обществените мрежи, също издава топлите им усеща. 

Шакира и звездата на Барса по този начин и не подписаха брак, само че имат двама синове - Милан и Саша. Колумбийската певица е с 10 години по-голяма от Пике, само че и двамата са родени на 2 февруари, което се приемаше като знак свише. Слабите ангели на 35-годишния защитник рано или късно щяха да провалят тяхната връзка, разясниха финала на огромната обич жълтите медии в Испания.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР