Пловдивският адвокат Тодор Кръстев коментира пътния инцидент на Брезовско шосе,

...
Пловдивският адвокат Тодор Кръстев коментира пътния инцидент на Брезовско шосе,
Коментари Харесай

Адвокат за трагедията в Пловдив: Това направо си прилича на екзекуция

Пловдивският юрист Тодор Кръстев разяснява пътния случай на " Брезовско шосе ", при който почина 13-годишно момиче.

По думите му нещастието може да се оприличи на екзекуция, а обществото не реагира по никакъв метод.

" Неописуема е нещастието с майката и дъщерята убити на пешеходна пътека на Бразовско шосе в Пловдив. Това напряко си наподобява на екзекуция. И дано да бъдем наясно, изцяло наясно: Цялото общество е отговорно. Да има директен причинител, който ще получи някакво наказване след 2-3 години, само че какво от това. Да не би да възкръсне унищоженото семейство. И да, обществото не е нереална големина, изключително когато някои институция не работят, само че запитвам се къде е онази сериозна маса от хора, които би трябвало да реагират със обективен яд против сходни нещастия. Къде са хората, които би трябвало да изригнат. И с опрощение - да, действието има съответен причинител, само че и българското общество е съизвършител с апатията и безразличието си. Не може хората да не се интересуват какво става в страната им и сходни произшествия да няма. Или множеството скрито са радват, че на тях им се е разминало. Не знам.

Хората в България си играят на някаква самобитна съветска рулатка с живота.Та на избори гласоподават 40%, което споделя че на останалите 60 им е все едно какво става. В това число и по какъв начин работят държавни структури и  институции, които могат да предотвратят сходни нещастия. И най към този момент като тази. И по този метод постепенно и незабелязано всички се трансформираме в съучастници. ", показва Кръстев.

Важно конкретизиране, че майката на момичето не е умряла, а се намира под наблюдаване в УМБАЛ " Св. Георги ". Тя е в положително общо положение, обявиха от болничното заведение късно нощес.

Както съобщихме, случаят на ул. " Брезовско шосе " е зародил към 17.20 ч. По предварителна информация лек автомобил блъснал на пешеходна пътека две дами - майка и щерка.
На път за болничното заведение по-младата е умряла. Зад кормилото на колата е била 54-годишна жена. Тестовете за алкохол и опиати за негативни.   
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР