Пловдивчанин смени пред съда фамилията си Димитров, защото му пречела

...
Пловдивчанин смени пред съда фамилията си Димитров, защото му пречела
Коментари Харесай

Как Путин пречи на бизнеса на пловдивчанин

Пловдивчанин смени пред съда семейството си Димитров, тъй като му пречела на бизнеса. Мъжът работи в Съединени американски щати и там асоциират името с съветското Димитри и първосигнално го одобряват за съотечественик на Путин, оповестява Марица.

" По думите на клиента ми, това вреди на работата му и на личността му, тъй като той е българин и се гордее с този факт ", описа пред медиата адвокат Росен Димитров, който води делото пред Районния съд в Пловдив. Според него в последно време сходни случаи се усилват. 

" Любопитното в делото с Димитров е, че фамилното име е известно и напълно задоволително, само че индивидът показа своите причини и съдът ги почете.

 Напоследък напълно естествени и обичайни имена основават избран дискомфорт на притежателите си. Класически имена като Димитров, Минка, Иво, Веселина, Илия, носят освен негативи на притежателите си, само че и им вредят ", твърди юристът.

Хубавото мъжко име " Иво " на френски звучи като " Ивон ". Така мъж на име Иво във Франция се приема за жена, дава още един образец Росен Димитров.

 



 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР