Пловдивчанин изпуши най-скъпата цигара в живота си. Тя му струваше

...
Пловдивчанин изпуши най-скъпата цигара в живота си. Тя му струваше
Коментари Харесай

Мъж изпуши цигара на 5000 лв.

Пловдивчанин изпуши най-скъпата цигара в живота си. Тя му струваше 5000 лв. санкция за нарушение на възбраната за излизане от домовете поради пандемията от ковид. Историята описа Нова телевизия.

Мъжът няма тесара, по тази причина слязъл да възпламени една цигара пред входа. Но се преместил, с цел да няма контакт с хората в близост. Секунди по-късно бил санциониран, поради възбраната да се посещават паркове и градини.

„ За да спазя един от законите, очевидно съм нарушил различен. Излизайки от входа видях, че има медицински лица и пациенти и взех решение да спазя отдалеченост “, сподели санкционираният Любомир Яньов. След това той отишъл до парапета на река Марица, намираща се на метри от вкъщи му, с цел да допуши и да допие кафето. След по-малко от минута пристигнали чиновници на реда, които му написали акт с санкция от 5000 лв.. Яньов е безапелационен, че ще апелира санкцията и се надява тя да бъде анулирана, или най-малко понижена.

С 5000 лв. е санкционирана и жена, която обяснила, че е излязла да изхвърли боклука.

Днес националното заседание гледа смяна на санкциите. Те ще бъдат понижени на до 1000 лева Според шефката на бюджетната комисия Менда Стоянова първо нарушаване ще се санкционира с 300 лв., повторното – с хилядарка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР