Plovdiv24.bg Пловдивският окръжен съд взе най-тежката мярка за неотклонение задържане под

...
Plovdiv24.bg
Пловдивският окръжен съд взе най-тежката мярка за неотклонение задържане под
Коментари Харесай

Ясно е кое е дуото, задържано в Пловдив за огромната далавера

 Plovdiv24.bg Пловдивският областен съд взе най-тежката мярка за неотклонение задържане под стража по отношение на 61-годишната Бойка Янушева (известна още като " Черната вдовица ", защото е погребала двама съпрузи) и 42-годишния Слейман Хамед.

Спрямо тях са повдигнати обвинявания за това, че през 2021 година в Пловдив, откакто са се сговорили авансово, са правили финансови интервенции с имущество, за което са знаели, че е добито посредством закононарушение или друго публично рисково действие – закононарушение по член 253 ал.4 вр. ал.3 т.2 вр. ал.1 вр. член 20 ал.4 вр ал.1 вр. член 26 ал.1 от Наказателен кодекс. 

Съдът реши, че от събраните досега доказателства може се направи обосновано съмнение, че Янушева и Хамед са направили закононарушението, з
Съдът откри, че към сегашния миг при мярка, друга от задържане под стража, съществува заплаха обвинените Янушева и Хамед  да се укрият, както и да извършат закононарушение. 

Определението не е дефинитивно и предстои на митинг и обжалване  пред Апелативен съд – Пловдив на 27 април 2021 година от 10.00 часа
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР