Пловдив. Нямаше да има толкова потърпевши коли, ако нямаше мантинели,

...
Пловдив. Нямаше да има толкова потърпевши коли, ако нямаше мантинели,
Коментари Харесай

Верижната катастрофа на Околовръстното шосе на Пловдив станала заради мантинелите, твърдят участници в инцидента

Пловдив. " Нямаше да има толкоз пострадали коли, в случай че нямаше мантинели, щях да съм единствено аз потърпевш ". Това описа пред публицисти водачът на камиона, който е отговорен за верижната злополука на Околовръстното шосе тази заран, съобщи кореспондент на Радио " Фокус " - Пловдив .

" Видях пред мен спрелите коли, набих спирачките и първата ми реакция беше да тичам надясно, блъскам наляво и други коли, микробуса поема другите начело ", описа водачът на камиона. За него е значимо, че няма потърпевши хора, само че отбелязва, че в случай че мантинелата я нямаше, щеше да е единствено той пострадалият, нямаше да има и други коли пострадали.

Същото настояват и останалите водачи. " Реално имаше много коли от едната и другата страна на спешни, подредени и спрели. Колата пред нас, нашата кола, буса и камиона, който най-вероятно не ни видя. В последния миг той реши да бяха не към мантинелите, а в насрещното, в ляво, чукна буса от лявата страна, което значително ни избави, тъй като, в случай че беше ни блъснал челно, щеше да ни смачка. Детето и дамата бяха откъм гърба, карахме го на учебно заведение, да благодаря на Господ, всички сме добре. Шофьора на камиона най-вероятно нещо се беше заплеснал, в случай че нямаше мантинели, щеше да избяга в дясно, както самият той споделя, само че мантинелите много препречват пътя и така…. даже и гума няма къде да смениш ”, описа още водачът на лекия автомобил.

Цветана ТОНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР