Плейофите в националния шампионат по хокей на лед продължават тази

...
Плейофите в националния шампионат по хокей на лед продължават тази
Коментари Харесай

Сблъсъкът ЦСКА – Ирбис на живо по B1B Box

Плейофите в националния шампионат по хокей на лед не престават довечера със конфликта ЦСКА – Ирбис, който почитателите чакат с неспокойствие. Първият мач сред двата отбора във етапа плейофите ще се излъчи довечера онлайн по B1B Box.

„ Получи се неприятно с тази пауза, само че първи ние имахме инфектирани, отсрочи се нашият първи мач, по-късно и цялото състезание. В нашия тим имаме много потърпевши от коронавирус, като някои не се възвърнаха за началото на мачовете с ЦСКА. Заради това се наложи да върнем по-опитни и по-възрастни играчи на леда, с цел да можем да съберем три петици “, съобщи Станислав Мухачев, капитан и треньор на първенците Ирбис.

„ Мисля, че се познаваме добре с ЦСКА, играем от много време едни против други, не чакам кой знае какви изненади. Все отново, стартира най-важната част от шампионата и съгласно мен, те ще играят по-добре спрямо постоянния сезон “, добави още той.

„ Не мисля, че като игра Ирбис могат да ни изненадат с нещо, първият мач, както и плейофната ни серия против тях ще зависи от това кой ще допусне по-малко неточности. Предполагам, че ще има промени в състава им. Паузата нямаше по какъв начин да ни се отрази добре, защото тъкмо бяхме набрали скорост с мачовете от регулярния сезон и в този момент всичко стартира изначало, само че това важи както за нас, по този начин и за тях”, сподели капитанът на ЦСКА Иван Ходулов.

В първия плейофен мач НСА победи Славия с 20:2 и е на една победа от триумфа, а тази седмица ще гледаме конфликта сред ЦСКА и Ирбис, които приключиха постоянния сезон като преследвачи на НСА.
Българският хокей на лед се завръща в ефира на B1B Box довечера (8 февруари) от 20:30 часа директно от Зимния замък на спорта в София.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР