Плеймейтката Златка Райкова е отново под светлините на прожекторите. Този

...
Плеймейтката Златка Райкова е отново под светлините на прожекторите. Този
Коментари Харесай

Златка Райкова се радва за сдобрените й бивши гаджета

Плеймейтката Златка Райкова е още веднъж под светлините на прожекторите. Този път с изключение на за бъдещето си с Карен и подготовката за очаквания им наследник, плеймейтката поглежда и към предишното. Русото прелъщение се радва за сдобрените й някогашни гаджета. Става въпрос за Благо Джизъса и ММА боеца Жоро Валентинов, които съумяха да стоплят връзките си в телевизионно предаване. 

Бившите баджанаци освен не помниха остарялата си омраза поради плеймейтката Златка Райкова, а и започнаха да кроят общи проекти за бъдещето.

Щастлив от възобновеното им другарство, Жоро помоли Джизъса, който неотдавна още веднъж е фамилен мъж, за персонална услуга - да му спомага да си откри гадже. " Жена ти няма ли някоя свестна другарка, да ме запознае? ", попита той футболиста със светнали очи. " Ще намерим и отиваме на море! ", отсече уверено Благо.

Новата жена на Джизъса - Полина също дава отговор на въпроси на почитатели в Инстаграм. Там тя съобщи, че изобщо не ревнува футболния мачо. И единствено един път загатна, че в никакъв случай не би дала прошка невярност. Освен това тя се съгласи, че се е омъжила доста млада, " само че пък красива ", споделя още Полина, написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР