Плеймейтката Златка Димитрова посрещна своя 38 рожден ден в изцяло

...
Плеймейтката Златка Димитрова посрещна своя 38 рожден ден в изцяло
Коментари Харесай

Златка Димитрова стана на 38, призна кой е най-важният мъж в живота ѝ

Плеймейтката Златка Димитрова посрещна своя 38 рожден ден в напълно женска компания. В пост в обществените мрежи тя написа прочувствено обръщение, видя Plovdiv24.bg.

"С усмивка и признателност ги посрещам! Благодаря за всички, които са в моя живот…. И всички вие, които сте тук. Благодаря за всички хубави и не до там моменти през тази година. Нищо не е инцидентно, имам вяра в това! Пожелавам си единствено едно- да бъда здрава…..Моите близки, другари и фамилията ми! Всичко друго е преходно…идва, остава за малко и си потегля. "

От известно време хубавицата няма мъж до себе си. За последната ѝ връзка не се знае доста в общественото пространство, защото самата тя признава, че е в стадий от живота си, в който откровено има вяра, че любовта е за двама и би трябвало да се пази.

"Аз съм човек на възприятията, на страстите, доста същински човек и по тази причина постоянно бързам, водена от най-искрени усеща, да споделя, че в живота ми има някой, че съм влюбена. Този път взех решение, че ще изчакам, да бъда сигурна в това какво се случва и чак тогава ще споделям “, споделя Златка.

Казва, че е човек, който има потребност от страсти и обич, никога не обича самотата. Все отново сега тя съумява да я запълни с няколкото си най-хубави и правилни приятелки и със фамилията си.

"В момента животът ми се върти към дребния Миро и мога да кажа, че той е най-сладкото нещо в живота ми “, споделя още красивата бургазлийка.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР