Плеймейкърът на Лудогорец - Каули Оливейра настоява за трансфер в

...
Плеймейкърът на Лудогорец - Каули Оливейра настоява за трансфер в
Коментари Харесай

Основен футболист на Лудогорец настоява да напусне клуба

Плеймейкърът на Лудогорец - Каули Оливейра упорства за трансфер в Панатинайкос Според локалната преса точно " бразилецът е най-вероятният съдружник на гръцкия гранд сега ". Такива са заглавията в много уеб сайтове.
 Анте Шимунджа от Словения: Имахме брилянтна година
Анте Шимунджа от Словения: Имахме брилянтна година

Спечелихме купата с рекорден задатък, споделя той

Според информациите офанзивният халф, който може да работи и като крило, е подготвен да одобри предлагането на " детелините ". Панатинайкос към този момент е поставил на масата публична оферта. Тя е в размер на 2 млн. евро.

" Преговорите обаче вървят мъчно ", означават в Гърция. Причината - през годините Лудогорец постоянно е имал високи условия и не се разделя елементарно с играчите си. Наред с това клубът бил прочут и с дългите диалози и изпипване на всеки подробност, а не с прибързани покупко-продажби.

Твърди се, че шефовете на разградчани са поискали повече от 2,5 млн. евро за 27-годишния бразилец. Това е по този начин, тъй като за него имало и сериозен интерес от клуб от Саудитска Арабия, който без проблем ще извади тази сума. Желанието на Каули обаче е да премине тъкмо в Панатинайкос.

" Играчът притиска управлението на Лудогорец да понижи цената му, с цел да може да дойде в Атина, откакто към този момент е изкарал близо 3 години в България ", пишат комшиите.
 Братя Домусчиеви са измежду най-богатите в света
Братя Домусчиеви са измежду най-богатите в света

Вижте детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР