Пленумът на БСП бламира лидера на партията Корнелия Нинова по

...
Пленумът на БСП бламира лидера на партията Корнелия Нинова по
Коментари Харесай

Главният редактор на Дума подаде оставка след бурен пленум на БСП

Пленумът на Българска социалистическа партия неодобрява водача на партията Корнелия Нинова по тематиката за в. " Дума ", писа " 24 часа ". Гласуване, в което съперниците на Нинова са надвили, е решило ориста на Йордан Мичев в официоза на социалистическата партия.

До гласуването се стигнало по самодейност на Велислава Дърева, която пуснала подписка, подкрепена от 50 имена от елита на Българска социалистическа партия - подписка срещу Мичев и измененията, наложени от Нинова в Дума, означи часовият вестник.

Приехме да създадем медиен пул от всички наши леви издания и да стартираме конкурс за избор на титуляр за основен редактор на вестник " Дума ", заяви водачът на Българска социалистическа партия, представена в известие на партията.

Йордан Мичев e подал оставка като краткотрайно изпълняващ длъжността основен редактор и остава на длъжността зам.-главен редактор, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия. До избора на титуляр, Народно събрание на Българска социалистическа партия дефинира длъжността да се заема от Ивелин Николов, оказал се единственият законно определен на този пост в последните години.

" 24 часа " написа и за изострен конфликт по време на пленума сред Нинова и Румен Овчаров - отново по отношение на " Дума ". Готова ли е Българска социалистическа партия да ръководи в това си положение, попитал той. Властта не се търкаля по улиците, тя се взема и подготвена ли е Българска социалистическа партия, има ли сили за това, попитал експредседателят на БСП-София.

Изборът на Мичев бил на неверния човек в неверното време и на неверното място, декларирал Овчаров. Новият и.д. никой не го познавал и нищо не бил направил за Българска социалистическа партия, нито за вестника, изтъкнал той.

Овчаров изброил и три качества, които пречели на партията: нападателно незнание, ненавист и самодостатъчност.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР