Платена публикацияКрасивите бутилки с марка Flaška, облечени“ в специални дрешки“,

...
Платена публикацияКрасивите бутилки с марка Flaška, облечени“ в специални дрешки“,
Коментари Харесай

Flaška – интелигентната бутилка за жива вода!

Платена обява

Красивите бутилки с марка Flaška, „ облечени “ в специфични „ дрешки “, като се изключи че радват окото, имат и значимо влияние върху водата, която пием. Направени от стъкло, те възстановяват натуралната конструкция на водата, като на тази от извора в природата!
Бутилката Flaška е стъклена бутилка за вода за многократна приложимост. Съществуват доста разнообразни бутилки за многократна приложимост, само че Flaška не е единствено елементарна бутилка за вода. Стъклото на Flaška е програмирано посредством специфичната TPS процедура, която води до смяна на структурата на водата в бутилката. Променена конструкция значи по-добър усет, по-добро качество на водата.

Програмирана бутилка
След като налеем вода във Flaška - програмираната бутилка за вода, нейната конструкция се трансформира след 5 минути. Структурата на водата става близка до структурата на изворната вода, усетът и е по-добър и в това време нейната генотоксичност понижава с 45%.

◄►

Силицият е основният съставен елемент в състава на стъклото (обикновено 71%). Иновативната TPS технология употребява обстоятелството, че силицият " съхранява " добре информация. На първия стадий „ общоприетите " бутилки се доставят от фабриката за стъкло. Същите в следствие се обработват с TPS технологията. Този развой минава през 4 стадия за реализиране на най-хубава успеваемост на деяние на самата Flaška.

и последващото възстановяване на качествата на водата са част от към момента относително недоразвит и чужд дял от науката. Поради това, озадачените погледи и вероятния песимизъм не ни изненадват изобщо. Ако можете, оставете на страна всички подозрения и изпробвайте бутилката Flaška в реалност. Ние сме уверени, че ще бъдете прелестно сюрпризирани, както многото употребявали Flaška преди Вас.

◄►
Flaška е Вашият личен извор за вода!С нея ние се усещаме добре хидратирани и изпълнени с сила. Tя е бутилка за многократна приложимост и се рециклира на 100%.

За контакти:
0885 616 716
[email protected]
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР