Плановете на ФИФА да смени схемата за организация на Световните

...
Плановете на ФИФА да смени схемата за организация на Световните
Коментари Харесай

Арсен Венгер: Ако ви предложа да станете Световен шампион, било то и за 10 минути, ще приемете ли?

Плановете на ФИФА да смени схемата за организация на Световните си шампионати не престават да се развиват, макар в началото отрицателните реакции. Конструкторът на концепцията - Арсен Венгер, даде следващ мотив „ За “ съкращаване на интервала сред два Мондиала, като съобщи, че всеки желае да взе участие в огромни мачове и да печели титли.

„ Вярвам, че играчите желаят да играят в огромни мачове, а не желаят да са елементи от дребни. Големите съревнования са тези, в които всеки желае да се състезава. Ако ви предложа в този момент да станете Световен първенец, било то и за 10 минути, ще се съгласите “, показа „ Професора “ в изявление за Sky Sports.

Французинът счита още, че времето се е трансформирало доста през миналите години. Днес хората търсят развлечение, колкото се може по-често, тъй като им е надалеч по-достъпно, в сравнение с е било преди 10-20 или 30 години. Интернет в този момент предлага опцията да сме съпричастни с всяко едно събитие по света в действително време.

Остава въпреки всичко аргументът на съперниците на концепцията, че, в случай че една премия стартира да се раздава на два пъти повече души, тогава тя губи от първичната си стойност. Световното състезание по футбол сега се конкурира с летните Олимпийски игри по гледаемост, само че дали това ще се резервира, в случай че през година ще събираме международния футболен хайлайф?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР