Планетата на комуникацията Меркурий беше досега в ретроградно движение спрямо

...
Планетата на комуникацията Меркурий беше досега в ретроградно движение спрямо
Коментари Харесай

Ура! От 3 юни Меркурий вече няма да е ретрограден

Планетата на връзката Меркурий беше до момента в ретроградно придвижване по отношение на Земята. След близо три седмици, завършва този петък, 3 юни. Но не минава незабавно в пряк ход, а още няколко дни престоява в стационарна фаза, подготвяйки се да възвърне естественото си придвижване. Така че не бързайте да отпускате коланите.

Използваме думата назадничав, тъй като това е интервал, когато явно, от позиция на Земята, планетата се движи обратно. Това не се случва в реалност и е просто оптична заблуда, както когато изпреварваме кола на пътя да наподобява, че се движи обратно. Това събитие се случва три пъти, рядко четири годишно. Сега беше втория път. Третият път ще бъде от 10 септември до 2 октомври, а четвъртият - в края на годината от 29 декември до 18 януари 2023 година.

Ако сте си мислили, че всичките ви проблеми завършват сега, в който комплицираният интервал на назадничав Меркурий завърши, тогава се лъжете мощно. Тази прословута планета остава известно време в сянка, тъй че би трябвало да се изчака с всевъзможни проекти.



Сянката на Меркурий е събитие, което се появява както преди, по този начин и след назадничавост. Можете да отдъхнете малко, несъмнено, тъй като несъмнено сте имали проблеми през предходните три седмици във взаимоотношенията с близки хора, както и с технологиите с помощта на ретроградния Меркурий, само че въпреки всичко не всичко ще бъде ужасно.

Самата назадничавост забавя уменията за другарство (защото Меркурий е и планетата на комуникацията), тъй че не можем да забележим нещата кристално ясни, каквито са в реалност, а мозъкът ни не може да следва потока на нашите мисли.

Препоръчително е да положите старания по време на „ царуването “ на ретросенките и да контролирате експанзията си, в случай че влезете в спор, с цел да не се окажете в още по-голям проблем. Самоконтролът ще бъде основен детайл, който може единствено да ви помогне.



Това също е интервал, в който би трябвало да погледнете малко по-добре на връзките си със света и добър интервал да преосмислите дейностите си, с цел да коригирате всичко, от което се нуждаете. Всички връзки в живота ви ще стигнат до една инспекция, където ще би трябвало да решите дали желаете да продължите да работите върху връзката с индивида, с който имате проблем.

Разбира се, това не значи, че всичко ще има отрицателни последствия, тъй като измененията, от които се нуждаете, ще влязат в действие, с цел да продължите напред през живота без отрицателната сила, която ви преследва от известно време.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР