Пламена Пачова - майката на малката Бояна, която беше диагностицирана

...
Пламена Пачова - майката на малката Бояна, която беше диагностицирана
Коментари Харесай

Господ чу молитвите на цяла България за малката Бояна от Пловдив

Пламена Пачова - майката на дребната Бояна, която беше диагностицирана с доста рядко генетично заболяване и за която цяла България събра нужните средства за трансплантация, заяви добра вест. Във фейсбук тя показа пост, с който декларира, че трансплантацията е сполучлива и дъщеричката ѝ е почнала да се усъвършенства, видя Plovdiv24.bg :

Здравейте, другари!

Щастливи сме да споделим, че през вчерашния ден - 8-ми март, Бояна ни направи страховит подарък! Дългоочакван подарък!

Случайно или не, преди към година, излезнаха ужасяващи за нас проучвания, които демонстрираха липса на ензима Галактоцереброзид и диагнозата Крабе.

Във вчерашния ден получихме резултати от проучване на същия ензим и с голяма наслада ни идва да крещим, че организмът на Бояна е почнал да го създава! Дори е в нормите!

Това демонстрира, че трансплантацията е сполучлива и работата на новотрансплантираните кафези дава резултат. Една доста значима извоювана победа!

Сега на дневен ред е, Бояна да връща качествата си, които загуби през миналата една година.

Продължаваме с ежедневната физиотерапия и всички други действия, свързани с възобновяване на физическите й благоприятни условия!

Тя е същински воин, няма да се уморим да го повтаряме и се оправя отлично, в което може да се убедите и вие! Тя е нашият извор на религия, наслада и ентусиазъм!

Отново ви благодарим за поддръжката във всяко отношение! Желаем здраве на вас и обичаните ви хора!

Припомняме Ви, че предходната година хиляди хора се включиха в дарителската акция на Бояна. Тя страда от рядко срещано генетично заболяване, поради което съвсем изцяло загуби способността си да се движи и приказва (Болест на Krabbe (сфинголипидоза), известна и като глобоидноклетъчна левкодистрофия или галактозилцеремидна липидоза и са в невъзможност. Това е рядко и постоянно съдбовно метаболитно заболяване). Единствената ѝ вяра беше трансплантация.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР