Пламен СЛАВОВ, специален пратеник на БЛИЦ СПОРТ в Португалия Треньорът на

...
Пламен СЛАВОВ, специален пратеник на БЛИЦ СПОРТ в Португалия
Треньорът на
Коментари Харесай

Брага се надъхва за Лудогорец: Готови сме да се борим до последната секунда за победата

Пламен СЛАВОВ, специфичен делегат на БЛИЦ СПОРТ в Португалия

Треньорът на Брага Абел Ферейра показа упованията си за утрешния конфликт с Лудогорец от груповата фаза на Лига Европа. Специалистът е уверен, че неговият тим ще би трябвало да се потруди доста, с цел да се поздрави с триумф над " орлите ".

" Наясно сме по какъв начин би трябвало да играем против Лудогорец. Надявам се да сме съсредоточени на следващия ден, защото излизаме против доста мощен тим. Отбор, който е формиран от опитни и мощни футболисти. Не бива да забравяме, че съперникът направи еднакъв с Башакшехир в Турция, а след това победи и Хофенхайм. Ние обаче не се опасяваме, защото знаем какво да създадем, с цел да победим ", сподели експертът.

" Лудогорец е доста нападателен тим. Бързо минава от фаза отбрана във фаза офанзива. Има доста качествени бразилски играчи. Според мен един от най-хубавите им футболисти е Лукоки, който е единствено на 24 години. Средната възраст на останалите играе е към 27 години ".

" Нямам подозрение, че моите играчи ще са пределно стимулиран. Целта ни е оптимално бързо да създадем 10 точки. Имаме към този момент 6, тъй че всичко е по проект. Утре още веднъж желаеме 3 точки и сме подготвени да се борим до последната секунда, с цел да победим ", приключи Ферейра. 

Срещата сред Брага и Лудогорец е в четвъртък от 22:05 часа българско време. 

БЛИЦ показва всичко за българското присъединяване в Европа

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР