Пламен Гълъбов остана доволен от победата на неговия ЦСКА с

...
Пламен Гълъбов остана доволен от победата на неговия ЦСКА с
Коментари Харесай

Гълъбов: Мечтаем за групите на Лига Европа, само това ни е в главата

Пламен Гълъбов остана удовлетворен от успеха на неговия ЦСКА с 4:0 над Титоград. Младокът разкри, че огромната цел на " алените " е пробив в груповата фаза на Лига Европа.

" Още преди мача бяхме стимулирани. Очаквахме, че ще бъдат групирани. Може би тъй като е първи мач, формален, има залог. За мен също беше първи мач, само че най-съществен беше изходът. Не знам, случи се по този начин, че топката пристигна в мен, само че за жал не влезе, уцелих гредата. Двете години в Етър бяха доста позитивни за мен. За един млад футболист най-важното е да натрупа мачове и самонадеяност ".

" Излизаме за победа, да не допуснем гол и отиваме в Черна гора за триумф, с цел да се класираме за втория кръг. Нормално, че бях сюрпризиран, че започнах като титуляр. Очаквах момента си, използвах го. Излизам и играя, само че треньорското управление ще реши дали ще играя ".

" Мечтаем за групите, единствено това ни е в главата. Последните две години не бях в тима. Отборът е сработен и има колектив. Надявам се на блестящо бъдеще ", разяснява Гълъбов.
 Джони Велинов е удовлетворен от
Джони Велинов е удовлетворен от " аленото " шоу против Титоград

" Има още един мач, само че четири гола би трябвало да са задоволителен задатък "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР