Плажът до Солниците в Бургас, вписан в регистрите като Сарафово-юг“,

...
Плажът до Солниците в Бургас, вписан в регистрите като Сарафово-юг“,
Коментари Харесай

Ще ви се доплаче! Цени на чадъри и шезлонги по Черноморието достигат 90лв., почивката ще е мираж

Плажът до Солниците в Бургас, вписан в регистрите като „ Сарафово-юг “, който бе употребен за диво къмпингуване, ще има наемател през това лято. Това сподели инспекция, представена от Флагман.бг.
Министерството на туризма организира търг за отдаването чартърен на линията за пет години и избра победител – „ Тидо 13 “ ЕООД на Атанас Желев Желев. Фирмата е с адресна регистрация в блок 18 в ж.к. “Зорница “.
В процедурата е имало и още един участник „ М и П мениджмънт “ ЕООД на Иван Пачев, който стопанисва от няколко години прилежащия плаж – Сарафово север. Неговото предложение обаче е било доста по-ниско от това на конкурентната компания – 15 хиляди лв. на година против 34 хиляди лв. на фирмата-победител.
Ако „ Тидо 13 “ ЕООД се откаже от извоювания търг и не подпише контракт в 14-дневен период, плажът ще бъде препоръчан на втория участник – „ М и П мениджмънт “ ЕООД.
Интересен факт е, че и двамата участници са заложили високи цени за чадър и шезлонг – по 30 лв. или общо 90 лв. за комплекта, което ще постави завършек на безплатната сянка.

„ Сарафово юг “ е с повърхност от 11 278 кв.м.
През последните две-три години линията се оформи като къмпинг зона, а на самата алея спираха десетки каравани и кемпери. Дали този модел ще се резервира – ще стане ясно напълно скоро.
През 2018 година плажът бе нает от бургаския предприемач Петко Стамболиев, който обаче се отхвърли още на първата година, откакто не съумя да откри положително решение за плажа.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР