Плачещ руски войник удари звучен шамар на президента Владимир Путин

...
Плачещ руски войник удари звучен шамар на президента Владимир Путин
Коментари Харесай

Извинявам се за нападението ни в Украйна, на всяка жена, дете и всеки гражданин ВИДЕО

Плачещ съветски боец удари гласовит пестник на президента Владимир Путин за убийството на цивилни и деца в Украйна.

Смята се, че тримата бойци са били свалени от украинското въздушно пространство предходната седмица. След това им е дадена опция да беседват с публицисти в осведомителната организация Интерфакс Украйна.

Един от бойците, Галкин Сергей Алексеевич, се извини за дейностите на Русия в Украйна.

„ Извинявам се за себе си, за моя отряд до всеки дом до всяка улица на всеки жител на Украйна, на възрастните хора, на дамите, на децата за нашето навлизане в тези земи. Сърдечно се оправдавам за нашата инвазия,” сподели той.

34-годишният Алексеевич помоли съветските сили да смъкват оръжие и прикани Путин да престане да изпраща бойци, които да убиват в Украйна.

Това идва след известия, че съветски бойци държат пациенти и лекари за заложници в болница в Мариупол, твърди регионален шеф.

„ Когато се озовахме в Украйна, разбрахме, че това е същинско злополучие. Много родственици и другари на украинци живеят на територията на Руската федерация. Тук живее една мирна и добра нация, “ добави боецът.



Максим Черник, хванат военнослужещ от съветската 16-та мотострелкова бригада, добави: „ Беше извънредно възприятие да осъзнаем каква неточност сме позволили.

„ Това ще отнеме повече от една година. Ще отнеме десетилетия, може би епохи. Просто не желая да пребивавам след всичко това по-късно, което се случва тук, “ сподели още той.



Родители са били принудени да оставят недоносени бебета в болница в украинския град, където към 350 000 души са хванати в капан, а храната и водата им са на изчерпване, се споделя в отчети.

През последните дни се разиграха ужасяващи подиуми на бомбардирани здания и улични боеве, до момента в който съветската войска обстрелва града, а украинските поданици се готвят да се бият до гибел, с цел да ги държат на открито.

„ Невъзможно е да се измъкнем от болничното заведение “, написа господин Кириленко в обява в Telegram. — Стрелят мощно, ние седим в мазето.

Колите не могат да пътуват до болничното заведение към този момент два дни. Наоколо горят високи здания.

Според Украйна Русия е блокирала ескорт в Бердянск, който се пробва да донесе хранителни артикули до обсадения град Мариупол, а от Червения кръст обявиха, че обезверените фамилии гладуват, защото храната и водата са свършили.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР