Писането на ръка, нещо на пръв поглед толкова стандартно, съдържа

...
Писането на ръка, нещо на пръв поглед толкова стандартно, съдържа
Коментари Харесай

Какво казва почеркът ви?

Писането на ръка, нещо на пръв взор толкоз общоприетоо, съдържа в себе си повече скрити знаци и послания, в сравнение с можете да си визиите. Оказва се, че почеркът ни може значително да покаже на хората към нас с кого си имат работа.

Начинът, по който човек написа, се приема като нагледна картина за сегашния миг от неговия живот. По вида на почерка, натиска на писане и размера на буквите можем да разберем дали някой е спокоен или динамичен, да вземем за пример.

Ето няколко съществени черти от характера на човек, които се открояват при избрани белези на почерка ни:

Откритост : отчетливи и закръглени букви, накривен надясно калиграфия

Интелигентност : ясна пространствена класификация, изразени горни дължини, букви без изявени извивки

Надмощие : мощен напън, ръбест почерк с дебели линииПсихолозите са разкрили взаимозависимост сред половия живот на човек и полегатостта на неговия почерк... Творчество : букви, изписани със размах, ясно отстояния сред думите и редовете, високи чертички над „ й ”

Егоизъм : мощно скъсени долни дължини, ясно изразени засуквания при огромните и начални букви, наклонност към изолирани букви

Чувство за дълг : малък, изразителен почерк с сдържан напън

Непочтеност : прекомерно доста ремонти, спирания при изписването на дадена букваИ в този момент, нещо, което сигурно ще ви заинтригува. Психолозите са разкрили взаимозависимост сред половия живот на човек и полегатостта на неговия почерк. Ако буквите, които изписвате, са наклонени надясно, това подсказва, че сте самоуверена и разкрепостена персона в съкровен проект. Отвесният почерк е характерен за моногамните персони, които водят монотонен полов живот и не се интересуват от случки. А левият надолнище при писането приказва за интровертност, която не разрешава свободно преживяване на половите страсти.

Открихте ли към този момент нещо ново за себе си?
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР