Пирин записа втора победа в efbet Лига след като успя

...
Пирин записа втора победа в efbet Лига след като успя
Коментари Харесай

Пирин удари Ботев Враца в здрав мач

Пирин записа втора победа в efbet Лига откакто съумя да победи Ботев Враца с 3:1 на стадион " Христо Ботев " в Благоевград.

Двубоят от 11-ия кръг предложи много страсти на феновете. Десет минути преди края на първото полувреме Петър Занев бе арестуван в наказателното поле и след консултация и обзор със системата ВАР - реферът уточни бялата точка, като сподели и жълт картон на провинилия се Гонсало Виейра. Красимир Станоев се нагърби с осъществяването и беше прецизен.

Само две минути по-късно гостите останаха с човек по-малко. Гонсало Виейра извърши жестоко нарушаване и си изкара втори жълт картон.

Въпреки сериозния удар, който получиха врачани, те въпреки всичко съумяха да изравнят надълбоко в добавеното време на първата част, предава " Топспорт ".
свързани новини2116на 27.08.2021
Силите на гостите обаче не стигнаха за нищо повече и нанесе своя удар в средата на второто полувреме. Тогава, единствено в границите на две минути, Преслав Йорданов(70`) и Станислав Костов(72`) матираха Ботев с два бързи гола и всяка конспирация в мача завърши.

Победата отлепи " орлетата " от дъното, като те към този момент заемат 10-о място с 8 точки, а Ботев е 8-ми с 10 точки.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР