Лудогорец бе само на няколко минути от спечелване на рекордната

...
Лудогорец бе само на няколко минути от спечелване на рекордната
Коментари Харесай

Нелеп автогол отложи шампионските празненства на Лудогорец

Лудогорец бе единствено на няколко минути от продобиване на рекордната 13-а поредна шампионска купа на България, само че в последна сметка ще би трябвало да изчака още малко.

При победа в семейството против Крумовград " орлите " щяха и на доктрина да си подпечатат първото място, само че изпуснаха по безразсъден метод триумфа.

Разградчани водеха с 3:2 до 89-ата минута на мача, когато неотдавна завърналият се от лекуване на контузия Антон Недялков си заби автогол за крайното 3:3.

Преди това Крумовград, който играе единствено за достойнството си до края на сезона, бе повел с 2:0 след голове на Александър Колев и Серкан Юсеин през първото полувреме.

След почивката обаче Лудогорец излезе видоизменен и посредством Рик Джонатан, Оливие Вердон (от дузпа) и Руан Секо съумя да поведе в резултата. И когато всички на стадиона предвкусваха купата, Недялков прати топката в личната си мрежа, пробвайки да пресече един пас.

Така Лудогорец ще би трябвало да изчака най-малко до 12 май, с цел да завоюва 13-ия си шампионски трофей. На тази дата в Разград идва ЦСКА, който сега е на второ място в класирането.

" Орлите " остават и в борбата за Купата на България, като след първия полуфинал с Хебър имат задатък от 4 гола.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР