Пирин представи новото си попълнение Казуки Такашахи. Японският халф изкара

...
Пирин представи новото си попълнение Казуки Такашахи. Японският халф изкара
Коментари Харесай

Пирин представи първия японец в историята си

Пирин показа новото си попълнение Казуки Такашахи. Японският халф изкара експериментален интервал и подписа за година и половина.

„ Горд съм да показва първия японски футболист в Пирин. Това, което бяхме разузнали авансово за Казуки, той го сподели през последните 10 дни, откогато е в клуба. Ние сме уверени в неговите футболни и човешки качества. Искаме да донесе малко от културата на Япония. Искаме да ни научи на някои неща. Почти всички футболисти ще минават през експериментален интервал, с цел да се видят качествата им, да се реши характера им. Всеки един от юношите на Пирин, който е посочил, че има качества да играе мъжки футбол, е на подготовка с Пирин. В момента, в който покаже същинските си качества, ще подпише с Пирин”, разгласи шефът на „ орлетата” Таско Тасков.

„ Казвам се Казуки Такашахи. От Япония съм и играят като централен полузащитник. За последно играх в Швеция, а преди този момент в Румъния, Финландия, Черна гора, Испания, бил съм доста разнообразни страни. Играя от 18-годишен в Европа, това е моята кариера. Не знаех доста за Пирин, само че знаех за българския футбол, тъй като тук имаше няколко японски футболисти. Кохей Като да вземем за пример. Той играе за Берое и беше извикан в националния тим на Япония, откакто игра тук. Имам хубави усещания от българския футбол”, сподели японският халф.

„ Чувствам се добре в тима. Още от първияден, в който пристигнах тук всички се държат общително. Приеха ме добре. Заради коронавирус не съм излизал доста, към момента не познавам града и хората. Когато премине пандемията ще се опитат да прегледам града и да се срещна с българската просвета. Ще се опитам да науча всичко. Мисля, че като японец мога да покажа, че се оправям добре в лимитирани пространства и че мога да сътворявам голови положения. Знам няколко думи на български – „ добре”, „ положително утро”, „ дясно”, „ ляво”, „ право”, „ назад”, приключи Такашахи.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР