Маги и Екатерина от Ергенът“, Елица Бехар, Биляна Славейкова и

...
Маги и Екатерина от Ергенът“, Елица Бехар, Биляна Славейкова и
Коментари Харесай

LUNAR фест в София този уикенд

Маги и Екатерина от „ Ергенът “, Елица Бехар, Биляна Славейкова и Глория Петкова първи видяха 3D мапинг спектакъла на Answear 

 

С свръхестествен театър, отдаден на съвършената женственост, започва Фестивал на светлините LUNAR. Под звездното небе фасадата на столичен хотел оживя и се трансформира във въздействащо произведение на изкуството. Спиращият дъха 3D мапинг беше въодушевен от новата акция на стилната платформа Answear „ Облечи живота си с нещо скъпо “, която ни подтиква се докоснем до непреходната хубост и финес, и да превърнем всеки момент в прекарване.

Светлинната приказност от цветове, форми и деликатни текстури, символизиращи нежната женска природа, изяществото на тъканите и преобразяващата мощ на модата, беше посрещната възторжено в първия ден на най-мащабния светлинен фестивал, който ще трансформира София в изложба под намерено небе във вечерите до 12 май. Провокирани от визията и посланието на Answear, инфлуенсърите Биляна Славейкова-Бибонс, Елица Бехар, моделът Глория Петкова и участничките в настоящия сезон на телевизионното риалити „ Ергенът “ Маги Томова и Екатерина Тодорова бяха първите фенове на зрелищното светлинно фешън шоу „ Скъпоценни моменти “.

Спектакълът на Answear във вечерта на 9 май ни подсети да не отлагаме значимите избори, да търсим път към хората и местата, с които сме свързани, да бъдем гъвкави и адаптивни, и да вървим през живота със жанр.

В идващите вечери Фестивал на светлините LUNAR ще продължи да разпръсква светлинни послания и да преобразява фасади, паркове и площади. Изкуството на над 20 актьори от целия свят ще бъде показано по 4,5-километров пешеходен маршрут с видео и неподвижен 3D мапинг, светлинни съоръжения, имерсивни прекарвания и лазерно шоу. През тази година е обособена и нова фестивална зона – Южен парк 2. Достъпът до всички местоположения ще бъде безвъзмезден, а светлините ще бъдат включени сред 21:00 и 00:00 ч.

Пълната стратегия можете да откриете на  https://lunarlights.eu/program.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР