Облачността през нощта се разкъса. Утрото на много места в

...
Облачността през нощта се разкъса. Утрото на много места в
Коментари Харесай

Времето в събота: Слънчево в планините, повече облаци по Черноморието

Облачността през нощта се раздра. Утрото на доста места в северозападната половина от страната е най-вече ясно и слънчево.

Атмосферното налягане e малко по-високо от междинното за месеца и ще се задържи съвсем без смяна, сочи прогнозата Национален институт по метеорология и хидрология.

Североизточният вятър краткотрайно отслабна. Минималните температури са сред 5 и 10 градуса, като в София термометрите рано сутринта посочваха към 5 градуса.

 Проф. Георги Рачев: Слънчево и топло време ни чака в събота Тази сутрин 3 мин. Проф. Георги Рачев: Слънчево и топло време ни чака в събота  Жълт код за мощен вятър в 6 области у нас България 1 мин. Жълт код за мощен вятър в 6 области у нас  Нови стихии и интензивни превалявания и през днешния ден България 2 мин. Нови стихии и интензивни превалявания и през днешния ден  Значителни превалявания в 10 области в четвъртък България 2 мин. Значителни превалявания в 10 области в четвъртък  Проф. Георги Рачев: Слънчево и топло време ни чака в събота Тази сутрин 3 мин. Проф. Георги Рачев: Слънчево и топло време ни чака в събота  Жълт код за мощен вятър в 6 области у нас България 1 мин. Жълт код за мощен вятър в 6 области у нас  Нови стихии и интензивни превалявания и през днешния ден България 2 мин. Нови стихии и интензивни превалявания и през днешния ден  Значителни превалявания в 10 области в четвъртък България 2 мин. Значителни превалявания в 10 области в четвъртък

През деня ще бъде най-вече слънчево. По-значителна облачност ще има тук-там над югоизточната половина от страната.

След обяд над Източна България ще има краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан север-североизточен вятър.

Максималните температури ще бъдат сред 19 и 24 градуса , като в София те ще доближат към 19 градуса.

В планините ще доминира слънчево време. Ще духа мощен североизточен вятър, който след обяд ще отслабне. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 13 градуса, а на 2000 метра – към 5 градуса.

Над Черноморието преди обяд ще има забележителна облачност. През останалата част от деня ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан север-североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 17 и 20 градуса.

Температурата на морската вода е 15-16 градуса . Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала, само че с наклонност на постепенно намаляване.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР