Пирин Благоевград се раздели с двама футболисти - Раян Сенхаджи

...
Пирин Благоевград се раздели с двама футболисти - Раян Сенхаджи
Коментари Харесай

Пирин с атака към двама свои, които искат да напуснат

Пирин Благоевград се раздели с двама футболисти - Раян Сенхаджи и Вячеслав Велев, само че го стори по много прочувствен метод. 

Публикуваме формалното известие от Пирин без редакторска интервенция:
 
Както всички „ зелени “ сърца знаят, Пирин минава по тежък път. След отдръпването на някогашния притежател, нашият клуб изпадна в невиждана обстановка. С общи старания обаче успяхме да се спасим и да вземем лиценз за новия сезон.

В началото на този месец, на треньори и няколко играчи договорите им изтекоха. Разделихме се другарски, пожелахме си съвместен триумф. 

Други обаче футболисти, с настоящи контракти, желаят да си тръгнат през „ задния вход “. Раян Сенханджи и Вячеслав Велев се пробват да се възползват от малка врата в закона и да изоставен клуба, макар че имат да получават единствено една заплата. 

Ние им протегнахме ръка и с помощта на Пирин, техните имена станаха известни. При първа опция обаче, те избраха да си тръгнат, макар, че направихме всичко допустимо да ги задържим, в това число и с оферти за по-добри финансови условия. 

Сенханджи и Велев към този момент завършиха с Пирин и няма да бъдат част от нашето семейство.  

Разделите са част от футбола, мъжеството е част от характера. Някои си потеглят с високо вдигнати глави и овации, а други през задния вход. Въпрос на избор….
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР