Пирин Благоевград се е насочил към доскорошен защитник на Локомотив

...
Пирин Благоевград се е насочил към доскорошен защитник на Локомотив
Коментари Харесай

Пирин се подсилва с бивш ас на Локомотив

Пирин Благоевград се е насочил към досегашен бранител на Локомотив (София), разбра " Тема Спорт ". Орлетата ще се опитат да се подсилят с централния защитник Камен Хаджиев. 31-годишният някогашен национал напусна неотдавна " Надежда " заради персонални аргументи и се прибра в родния Гоце Делчев.

Ръководството на зелените се надява Хаджиев да се съгласи да укрепи тима за борбите за оцеляване напролет. Пирин изпитва потребност от съществено укрепване. С оглед по-близкото разстояние до Гоце Делчев не е изключено бранителят да одобри. До края на годината обаче той няма право да играе, защото разтрогна с Локо след затварянето на трансферния прозорец.

У нас е носил още екипите на Родопа Смолян, Пирин (ГД), Миньор ПК и Берое. Има интервали в чужбина - Германия, Нидерландия, Унгария и Узбекистан. Като младеж изкарва интервал в Шалке 04.

В същото време стана ясно, че вратарят на Пирин Благоевград Янко Георгиев по всяка възможност ще пропусне мачовете на отбора до края на годината, написа dsport.bg. Стражът получи травма по време на дуела с Локомотив Пловдив и бе сменен от Максим Ковальов, който дебютира под рамката за орлетата и се оправи ослепително.

Георгиев е със подозрения за отчасти раздрана предна кръстна връзка на коляното, което ще го изкара от игра за последните мачове на благоевградчани преди паузата. Преди почивката за международното състезание Пирин гостува на ФК ЦСКА 1948 и приема Спартак Варна в шампионата, а за купата му следва аудиенция на Чавдар Етрополе. Така Ковальов ще бъде първи избор до края на 2022-а.
 Пирин U19 окупира върха при старшата възраст
Пирин U19 окупира върха при старшата възраст

" Орлетата " се постановиха над Локо (София)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР