Пирин бе глобен с общо 9000 лв. от Дисциплинарната комисия

...
Пирин бе глобен с общо 9000 лв. от Дисциплинарната комисия
Коментари Харесай

БФС глоби с 9000 лв. клуб от Първа лига

" Пирин " бе санкциониран с общо 9000 лева от Дисциплинарната комисия към БФС, стана ясно след днешното съвещание. Основен мотив за тежката глоба са митингите на футболисти и публични лица от клуба против съдийството при равенството 1:1 с " ЦСКА 1948 " от II кръг на Първа лига. Заради нахлуването на терена на спортния шеф на клуба Светослав Дяков и опитът му за разпра с длъжностни лица клубът ще би трябвало да заплати 5000 лева и още 1000 лева за опита на домакина Кирил Христов да се конфронтира със съдиите.

Останалите 3000 лева от санкцията са за хвърлени предмети и обидни викания.

Очаквано бе осъден съществено и " Локомотив 1929 " (Сф), чийто почитатели участваха в скандал с хора от треньорския екип на " ЦСКА-София " след равенството 1:1. " Железничарите " даже са предизвестени с отнемане от семейства за хвърлени предмети с следствие, като ще платят общо 5300 лева - за метнатите предмети, нерегламентирано потребление на факли и хвърлянето им, както и за нецензурни викания.

Последствия обаче ще има и за " ЦСКА-София " - отговорникът за вратарите Стоян Колев, който интензивно взе участие в абсурда, е осъден за два мача и санкциониран с 2000 лева На наставника Саша Илич пък е наложена глоба от 400 лева за получено предизвестие от рефера. Извън това " ЦСКА-София " ще би трябвало да заплати 3000 лева - за възпламеняване на бомбичка и обидни викания.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР