Пипа Мидълтън, по-малката сестра на херцогинята на Кембридж Катрин, очаква

...
Пипа Мидълтън, по-малката сестра на херцогинята на Кембридж Катрин, очаква
Коментари Харесай

Пипа Мидълтън очаква второто си дете

Пипа Мидълтън, по-малката сестра на херцогинята на Кембридж Катрин, чака второ дете, оповестяват редица издания, представени от " Дарик ".

" Пипа и брачният партньор ѝ Джеймс са извънредно разчувствани. Това е фантастична новина на фона на миналата сложна година. Цялото семейство е във екстаз ", споделя неназован източник, представен от Пейдж сикс на New York Post, който първи е съобщил новината.

Повече детайлности към това по кое време принцовете Джордж и Луи и принцеса Шарлот - трите деца на принц Уилям и херцогинята на Кембридж Катрин, ще се снабдят с още едно братовчедче не се разкриват.

37-годишната Пипа Мидълтън и 45-годишният финансист Джеймс Матюс се ожениха през 2017 година Синът им Артър се роди през октомври 2018 година По-малкият брат на сестрите Кейт и Пипа Мидълтън, Джеймс Мидълтън, предходната година се сгоди за приятелката си, французойката Ализе Тевне. Двойката тази година реши да отсрочи сватбените си проекти поради продължаващата коронавирусна пандемия, напомнят изданията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР