Пилотите на Мегапорт рейсинг Мирослав Ангелов и Георги Гаджев (Skoda

...
Пилотите на Мегапорт рейсинг Мирослав Ангелов и Георги Гаджев (Skoda
Коментари Харесай

Мирослав Ангелов и Георги Гаджев с победа на рали Твърдица

Пилотите на Мегапорт рейсинг Мирослав Ангелов и Георги Гаджев (Skoda Fabia R5) записаха победа в рали Твърдица 2019, трети кръг от рали шампионата. Екипът води във краткотрайното класиране за сезона след две победи (Сливен и Твърдица) и едно второ място (България).

Втори на 2,30 мин зад тях остана тандемът Петър Гьошев и Димитър Спасов с Peugeot 208 R2, а трети на 22 сек зад тях са Даниел Попов и Ангел Башкехайов, също с Peugeot 208 R2.

Преди последната права в прехода отпаднаха Тихомир Стратиев и Недялко Сивов (Ford Fiesta Proto), които се движеха на втора позиция на 1,04 мин зад Ангелов и Гаджев. Екипажът на Мегапорт Рейсинг съумя да завоюва всички 7 спортни прави на ралито.

"Очаквахме по-силна конкуренция на това рали. След огромната преднина през вчерашния ден през днешния ден карахме с по-стари гуми, само че бяхме сигурни, че ще спечелим и днешните прави. В предишното съревнование имахме опция да се борим с автомобил R5 и бе невероятна борба. Тук се видя след първата права, че Ford Fiesta Proto не може да следва високо движение. Наслаждавахме се на стадиите и радвахме публиката. Много се надяваме, че в идващите надпревари ще се включат още коли R5. Благодаря на участниците в категория R2 за невероятната борба, която направиха, както и на нашите спонсори Еуратек и Мегапорт, разяснява след финала Мирослав Ангелов.

Следващият кръг от шампионата е рали Стари Столици – 14-15 септември.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР