Пилешки сърца – сравнително евтини, но много полезни субпродукти. Много

...
Пилешки сърца – сравнително евтини, но много полезни субпродукти. Много
Коментари Харесай

Пилешки сърца по необикновена и лесна рецепта

Пилешки сърца – относително евтини, само че доста потребни субпродукти. Много домакини ги заобикалят, само че на вятъра. От пилешки сърца могат да бъдат приготвени доста вкусни ястия. Едно от тях са сочните пържоли “Разбито сърце ”. Който не знае от какво са направени, си мисли, че са от свинско месо. Интересен, само че противен проблем – изяждат се единствено за няколко минути.

 Raw chicken hearts on orange plastic cutting board isolated on white background. Top view

Приготвяне на пилешки сърца

Днес ще ви покажем по какъв начин да приготвите пилешките сърца вкусно и елементарно. Пред вас е представена невероятна рецепта за пържолите от пилешки сърца. За да не се налага да начуквате всяко парче по настрана, сложете един пласт от сърцата в найлонов плик и начукайте незабавно на огромни порции.

Опитайте се да приготвите това ядене, само че не казвайте от какво са приготвени пържолите, нека вашето семейство отгатне единствено. Обзалагаме се, че никой не би предположил!

Съставки:

1 кг пилешки сърца4 скилидки чесън1 ч. л. фалшификация за месо4 яйцабрашно или галетасол на вкусолио за готвене

За да могат пилешките сърца да донесат оптималната изгода за организма, избирайте този продукт със специфична точност: положителното месо не би трябвало да е стояло повече от един ден на пазара или в магазина.

 Raw chicken hearts in yellow plastic tray isolated on white background. Top view

Приготвяне:

Пресните пилешки сърца се заливат със студена вода и се слагат в хладилника за един час. Това е належащо за премахване на непотребната кръв.

Измийте ги под течаща вода, отрежете тръбичката на върха. Нарежете всяко сърце на половина, само че не до края. Леко начукайте със специфичен чук за пържоли.

Смесете заготовката от нарязан чесън, сол и подправки и разбъркайте добре.

Яйцата разбийте с вилица с малко вода и сол.

Потопете всяка “пържола ” в брашното, по-късно в яйцето. Изпържете в олио за 0,5 – 1 минута от всяка страна. Ако пържите пържолите дълго време, ще станат тежки. Приятен вкус!

Вижте още: Пригответе шанежки с месо: Много са вкусни и ароматни!

Хареса ли ви рецептата? Тогава кажете на приятелите си по какъв начин да подготвят бързо и вкусно пилешките сърца!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР