ПФК Левски предстви днес видео клип, който призовава феновете и

...
ПФК Левски предстви днес видео клип, който призовава феновете и
Коментари Харесай

Левски с емоционален клип в битката за спасение

ПФК " Левски " предстви през днешния ден видео клип, който приканва почитателите и “синята ” общност да оказват помощ на клуба в битката за оцеляване. Видеото е продуцирано от Цветелин Димитров и Иван Георгиев, а в него присъединяване взимат известни персони - Богдана Карадочева, Христо Мутафчиев, Кирил Ефремов, Влади Варгала, Мария Гроздева, Александър Кадиев (на снимката), Маргарита Хранова, Йордан Йовчев, Горанов, Камен Воденичаров, Дивна и други. Новата акция е под надпис #всички за " Левски ". 

Клипът бе показан на специфична конференция, на която бе стартиран следващия стадий на акцията за избавление на клуба от страна на последователите.

" Само обединени българите по света може да спасим " Левски ", съобщи Наско Сираков пред медиите. Според изпълнителният шеф на " сините " Павел Колев в чужбина живеят над 1,5 млн. българи, които могат да оказват помощ за спасението на клуба. Той изрази удивление, че спонсори и рекламодатели, които преди са търсели " Левски " с цел да се популяризират в този момент са се отдръпнали с претекст, че са им намалели рекламните бюджети.

Само болестта на Тити Папазов е попречило на Наско Сираков да му трансферира обещаните 35% акции на " Левски ".

" Надявам се идната седмица в случай че тестванията му са негативни ще му трансферира тези акции, разкри Сираков. Според него част от тях са планувани за продажба при сериозен интерес. 

Очаквайте детайлности!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР