Пейки, монтирани в зелени площи на ново междублоково пространство в

...
Пейки, монтирани в зелени площи на ново междублоково пространство в
Коментари Харесай

Харесват ли ви тези пейки?

Пейки, инсталирани в зелени площи на ново междублоково пространство в столичния кв. " Хаджи Димитър ", развълнува фейсбук потребителите, откакто кметът Йорданка Фандъкова разгласява фотоси от минипарка. 

Десетки консуматори на обществената мрежа подлагаха на критика остро   естетическото решение на проектантите. В междублоковото пространство са построени и нови алеи и беседка.

  



Ето и някои от мненията:

" Пейките са сложени в градинката-зад бордюра, та да може при сядане и ставане да си изкълчиш крайници или най-малко да се спънеш уместно. Гениално замислено-после да не помисляш да поседнеш още веднъж. "  

" Уникално позициониране на пейките! Комедията с общинските поправки към този момент от ден на ден замязва на покруса! "

" Пълен дебилизъм. Данче, главата наред ли е? "

Други коментиращи обаче показаха благодарността си за новото междублоково пространство и изрекоха мнение, че няма причина за възмущение.

В същата обява има фотоси и от новопостроена детска площадка в кв.  " Левски Г ", която бе призната по-добре от фейсбук общността. 

Кметът на регион " Подуене " Ева Митова съобщи за OFFNews, че преди три години по този начин са инсталирани пейките в парк " Герена " и хората са ги приели доста добре. Тогава нямаше отрицателни мнения, изясни Митова. По думите ѝ този метод на слагане на пейките не пречи на потреблението им от жителите и обезпечава опция за по-добро разчистване на алеите. При монтиране на асфалта пейките се закрепват с болтове и по-лесно се изтръгват и местят, в този момент са на бетонна основа и по-безопасни, сподели още Митова.  

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР