Българският народ копнее за справедливост и нашите депутати в Европарламента

...
Българският народ копнее за справедливост и нашите депутати в Европарламента
Коментари Харесай

Хората копнеят за справедливост

Българският народ копнее за правдивост и нашите депутати в Европарламента би трябвало да се управляват от това, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова при представянето на претендентите за Екологичен потенциал в Парк хотел " Москва " в столицата.
Листата на " Българска социалистическа партия за България " е хубав букет от способени и образовани мъже и дами, акцентира тя.
" В Европарламента България има потребност от депутати с темперамент и здрав гръбнак, с цел да отстояват националния интерес в нашия общ европейски дом. Вярвам, че нашите претенденти са тъкмо такива хора ", акцентира Нинова.
Според водача на Българска социалистическа партия една от главните задания в Европарламента ще бъде изравняването на земеделските дотации на българските производители с тези на европейските им съперници и прекратяването на безмитния импорт от Украйна.
Необходимо е да се отстранен двойните стандарти в Европейски Съюз, които засегнаха българския народен интерес, безапелационна е Нинова.
Имаме значимо преимущество пред останалите, тъй като доказахме в ръководство, че изпълняваме това, което обещаваме, съобщи тя.
Ние сме за почтена България в мирна, постоянна, обществена, сигурна и обективна Европа, безапелационна е Нинова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР