Станислав Балабанов от ПГ на Има такъв народ посочи на

...
Станислав Балабанов от ПГ на Има такъв народ посочи на
Коментари Харесай

Балабанов: Готови сме да получим третия мандат

Станислав Балабанов от ПГ на " ИТН " уточни на влизане в постройката на Народното събрание, че решението им да не поддържат ГЕРБ в първия мандат и възможен втори мандат на Движение за права и свободи, е в отговор на социолозите, които са планували противоположното. При възможен трети мандат, връчен на тях, ще беседват с всички парламентарни групи.
Прочетете още
За следващ път, с цел да потвърдим на всички платени партийни социолози, анализатори и политолози, че тяхната теза е несъстоятелна, от края на тези избори всеки ден в студиата се опитваха да употребяват всевъзможни избрания против " ИТН ", сподели той и добави:

" Едва ли не, че ние сме третият детайл, патерицата на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Не, ние не сме като ПП-ДБ. Защитихме всички тези 125 000, които гласоподаваха доверие към Има Такъв Народ и в този момент в случай че има разсъдък в 50-ия парламент и стигнем до третия мандат, Има Такъв Народ е подготвен да го получи и да предложи експертен кабинет и да отвори диалозите към всички политически партии в Народното събрание, които не желаят да тласкат страната към избори. "
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР