Певицата Жана Бергендорф е пусната от ареста на 6-о РУ

...
Певицата Жана Бергендорф е пусната от ареста на 6-о РУ
Коментари Харесай

Потрес! Жана Бергендорф няма пукната пара, след ареста взела 6 лева заем от полицай за такси

Певицата Жана Бергендорф е пусната от ареста на 6-о районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи, откакто през нощта вилня в квартал „ Овча купел “ и изпотроши покъщнината на другар, с който обърнали бутилка уиски. Бергендорф имала едвам 4 лв. в себе си и взела назаем от служител на реда още 6 лв., с цел да си викне такси, написа „ Телеграф “.
Тя е освободена под гаранция от 1000 лв. с определение на дежурния областен прокурор. Обвинителят не й изискал повече пари, защото се смилил над певицата, която се оказало, че няма никакви приходи.
38-годишната звезда от X Factor е гостувала на собствен другар в блок на бул. „ Президент Линкълн ”. Изпила порядъчно количество уиски и към 3 часа сутринта се скарала с гаджето си, който също пристигнал в жилището. Двамата почнали да се замерят с чаши и чинии, а най-после даже с мебелите от жилището. Домакинът подал сигнал на 112 и патрул на 6-о районно управление (на МВР) се отзовал за минути на адреса.
Жана траяла да буйства, ритала и псувала служителите на реда. Повдигнато й е обвиняване за осъществени непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като действието е съпроводено със опозиция против орган на властта. От Министерство на вътрешните работи не са я тествани за приложимост на субстанции, било то алкохол или опиати.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР