Певицата и милионерският наследник не са двойка вече почти месец.

...
Певицата и милионерският наследник не са двойка вече почти месец.
Коментари Харесай

ОКОНЧАТЕЛНО! Алисия би шута на Бирмата

Певицата и милионерският правоприемник не са двойка към този момент съвсем месец.

След плевел любовен романс, през който на няколко пъти се караха и събира, Алисия и Георги Станоев взеха решение да прекратят дефинитивно взаимоотношенията си.

Виновник за краха на връзката е Алисия. Изпълнителката и някогашна на Валери Божинов напира отдавна за женитба, само че милионерският правоприемник изрично отхвърля да се задоми.

Певицата, която през днешния ден навършва 35 години, мечтае за семейство. Тя желае да се задоми повече от всичко и постоянно споделя, че й е време да се омъжи. След като схваща, че мъжът до нея няма същите проекти, изпълнителката на "Карамел " зарязва милионерския правоприемник.

За последно двамата прекараха коледните празници дружно в Пампорово, като Алисия за следващ път визира тематиката за женитба. Щом вижда, че Георги Станоев не е подготвен да вземе значимото решение, изпълнителката в прав текст му декларира, че с връзката им е свършено.

След като и Бирмата се оказа несъответствуващ за нея, Алисия още веднъж е в търсене на огромната си обич, написа "България през днешния ден ".

"Ако някой добър и грижлив мъж ми предложи брак, бих приела с удоволствие. Тази година ще стана на 35 и мисля, че е време да основа семейство и да имам деца. Голяма част от приятелките ми към този момент са омъжени и аз също се възнамерявам да направя сходна крачка ", признава Алисия.

Певицата има три съществени връзки, само че от нито една не съумя да сбъдне фантазията си и да се види като младоженка. Пред приятелки тя споделя, че все си избира неправилни мъже и даже се тормози, че може да остане остаряла мома.

Първо Алисия имаше плевел романс с Валери Божинов, когато и двамата бяха млади и изгряваха на сцената. Те изкараха няколко години и изпълнителката даже роди на футболиста наследник - Валери-младши. Нещата сред Божинов и певицата вървяха извънредно добре и всички предвиждаха женитба, когато внезапно Алисия реши да се раздели с нападателя. Певицата не заставам дълго време без мъж и се хвана с сътрудника на Валери - Ники Михайлов. Любовта на сина на Боби Михайлов и изпълнителката още веднъж бе като на филм и Алисия мисли, че най-сетне е разкрила мъжа на сърцето си, когато Ники я заряза.

Най-разстроена от раздялата сред певицата и Бирмата е майката на милионерския правоприемник - Лидия Станоева-Скалата. Бизнесдамата обожава Алисия и я виждаше като идеалната снаха. Скалата неколкократно кара сина си да предприеме идната крачка, само че Бирмата изрично отхвърля да се задоми.

Двете дами бяха супер близки и постоянно излизаха по женски. След края на любовния романс сред Бирмата и Алисия певицата спря да излиза с майката на някогашния си. Певицата реши да се концентрира върху кариерата си, както и в развъждането на сина си Валери-младши.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР