Певицата Бойка Щерева, по-известна като Лейди Би, се вдъхновила покрай

...
Певицата Бойка Щерева, по-известна като Лейди Би, се вдъхновила покрай
Коментари Харесай

Лейди Би стана студентка на 41

Певицата Бойка Щерева, по-известна като Лейди Би, се въодушевила около 7-годишния си наследник и решила да стане студентка по педагогика на 41 години.

Скандалната изпълнителка осъзнава какъв брой елементарно съумява да комуникира със личното си дете, както и с неговите другари. За певицата организирането на просветителни игри и надпревари сред дребните се е трансформирало в общоприета процедура, която подтикнала звездата да се замисли за кариера в областта на педагогиката.

Към момента Лейди Би намира онлайн лекциите за доста комфортен и елементарен метод на образование за себе си, макар, че с тази форма на образование синът ѝ, който е едвам първи клас, среща усложнения. Изпълнителката разкрива, че дребният има прекомерно доста сила, с цел да успее да изкара толкоз часове пред компютъра. Много родители срещат компликации в опитите си да оказват помощ и обяснят материала на най-малките възпитаници.

Бойка оказва помощ на сина си в правописа и математиката и точно този развой я насочва към мисълта, че стартирането на педагогическата стратегия освен ще запълни свободното време от пандемията, само че може да се трансформира в нова специалност, писа „ Телеграф “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР