Певецът Константин заяви, че истината за скандалните обвинения, отправени към

...
Певецът Константин заяви, че истината за скандалните обвинения, отправени към
Коментари Харесай

Певецът Константин за шокиращите обвинения в сексуално насилие: Става въпрос за злоупотреба!

Певецът Константин съобщи, че истината за скандалните обвинявания, отправени към него, скоро ще излезе на бял свят. И показа, че става въпрос за корист.

„ Имаме доста почитатели, за които е наслаждение да бъдат покрай нас и да споделят нашата маса и внимание. Но има и такива, които злоупотребяват с доверието ни, гонейки бързата популярност, и прибягват до притеснителни способи. Тук става тъкмо за такава корист, само че не желая да влизам в детайлности, с цел да не преча на следствието. До дни казусът ще се разплете, ще излезе истината нескрито и ще блеснат на бял свят игричките. “, декларира за „ Телеграф “ фолкпевецът.
                             

Коцето е безапелационен, че това е следващият случай, в който злоупотребяват с името му.

„ Искам да поздравя всички, които ме обичат, и да им пожелая да бъдат щастливи и спокойни “, разяснява още изпълнителят на „ Черна роза “.
 
                             

Преди дни се появи информация, че 17-годишна госпожица е подала тъжба за обезчестяване против фолкпевеца. Според информацията, на 18 август в РУ-Несебър е постъпила тъжба от малолетно момиче, чието име не се загатва. В нея се твърди, че Коцето е направил с него насилствени полови дейности в стаята на хотела, която той обичайно отсяда всяко лято.

Непълнолетната госпожица се завъртяла към звездата и от известно време била неразделно с компанията му. На 18 август Константин имал присъединяване в Приморско, откъдето се прибрал към 5 часа сутринта. Шофьорът му паркирал колата пред хотела, а момичето, което било с него, непринудено влезнало в стаята му, писа " Флагман ".

Районната прокуратура в Бургас към този момент проверявала случая, като формираното досъдебно произвеждане към този момент било против незнаен причинител, написа " Телеграф ".
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР