Певецът и телевизионен водещ Орлин Горанов прекара лятната си ваканция

...
Певецът и телевизионен водещ Орлин Горанов прекара лятната си ваканция
Коментари Харесай

Каккво се случва между Алекс Раева и Орлин Горанов?

Певецът и ефирен водещ Орлин Горанов прекара лятната си почивка с някогашната на Слави изпълнителката Александра Раева. Двамата разпускат от известно време на къмпинг „ Арапя “, близо до град Царево. Забавляват се всяка вечер в огромна компания от най-малко 10 души. Партито е шумно и смехът в ресторанта продължава до късни доби.

Всъщност фамилиите на Орлин и Алекс са другарски. Певицата се срещна с благоевградския предприемач Любомир Палаханов и татко на детето си точно на лодката на Горанов и брачната половинка му Валя. Александра, която дълго време бе спрягана за дамата до Слави Трифонов, роди на 38 година и от този момент не крие, че е щастлива. Не приказва за мъжа си, защото той не желае да бъде прочут и световна персона. Неизменна до нея на морето е й дъщеричката им Лия.

Раева отделя огромна част от деня, с цел да играе с нея на плажа. През останалото време Алекс и Орлин Горанов карат сърф в морето. „ Много добре си прекарваме дружно “, разкрива Алекс. „ Аз съм извънредно благополучен и горделив, че отново сме дружно на море “, прям е и Орлин. Двамата харесват още гмуркането, а Орлин Горанов е и буен почитател на риболова и постоянно пробва шанса си с въдица в ръка.

Следобед другарските фамилии почиват на зелената ливада край бунгалата си. Водещият на предаването „ Последният печели “ по Българска национална телевизия признава, че не взе участие в подготовката на въпросите за играта. „ За да си водещ, би трябвало да го желаеш и да го можеш. На предаване ми минават по 90 въпроса през главата. Старая се преди всеки епизод да се приготвя добре. Наесен ще се върнем леко ъпгрейднати, леко напудрени, с цел да продължим напред дружно “, дава отговор Орлин пред Алекс в неподготвено видеоинтервю край морето.

Кадрите се появиха в персоналния профил на артиста в инстаграм. Любопитното е, че на къмпинг „ Арапя “ постоянно идва да изпие кафе и телевизионният продуцент и някогашен член на УС в „ Левски “ Андрей Арнаудов, написа „ България Днес “. Той незабавно бе заобиколен от дребни почитатели на тима, които му желаеха автографи
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР