Певецът Филип Киркоров заяви по време на Международния икономически форум

...
Певецът Филип Киркоров заяви по време на Международния икономически форум
Коментари Харесай

Филип Киркоров ще строи мол за 25 милиона евро

Певецът Филип Киркоров съобщи по време на Международния стопански конгрес в Санкт Петербург, че има намерение да построи в покрайнините на града търговско-развлекателен комплекс „ Звезда “ на стойност 1,5 милиарда рубли (над 25 милиона евро), с цел да даде образец на други вложители и бизнесмени. Роденият в България актьор акцентира, че за реализацията на концепцията си не е желал и няма да желае средства от губернатора на региона, оповестиха локални медии.

„ Искам с това да стана образец за мнозина. Ние сме длъжни да създадем всичко, с цел да развиваме стопанската система на Русия, освен това без да желаеме нищо от страната. Нашият план е образец в това отношение – ние нищо не поискахме от губернатора, с което го изненадахме. Помолихме единствено за светофар. За всичко останало влагаме сами “, споделил пред аудиторията Киркоров.

Певецът споделил още, че обожава Санкт Петербург и че всичко ново и най-скъпо за него той постоянно е презентирал на първо време точно в „ северната столица “. Киркоров е уверен, че бъдещият търговско-развлекателен център ще бъде от всеобща изгода.

Малко по-рано регионалната администрация подписа в границите на Международния стопански конгрес капиталов контракт с компанията „ Строителни решения “ за построяването на огромен търговско-развлекателен комплекс и в Новосаратовск. Учредители на компанията са Кралят на съветския шоубизнес Филип Киркоров и предприемачът Михаил Баракин. Инвестицията там също ще възлиза на 1,5 милиарда рубли.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР