Петте най-интуитивни зодии, които печелят сърцата ни и наистина усещат

...
Петте най-интуитивни зодии, които печелят сърцата ни и наистина усещат
Коментари Харесай

Топ 5 на зодиите, които имат най-силната интуиция

Петте най-интуитивни зодии, които печелят сърцата ни и в действителност усещат всичко…

1. Дева

Перфекционистите Дева в действителност желаят всичко да е съвършено. Острото им възприятие за наблюдаване и аналитичният им разум, съчетани със мощната им вътрешен глас, вършат невероятно да се пропусне нещо. Девите са парадоксални, един от най-рационалните знаци на зодиака и в същото време един от най-интуитивните.

2. Овен

Като воинът на зодиака Овенът умее да се оправя с спорове. Тяхната обич и уязвимост към конкурирането и битката – както физическа, по този начин и психическа – ги карат да се излагат на ненужни опасности, макар че нормално излизат от кашата невредими. Благодарение на мощната си вътрешен глас.

Те са безгрижни безразсъдни хора, които са водени от своята вътрешен глас. Тяхното вътрешно чувство ги предизвестява за неприятни хора, изтъквайки вероятните им скрити претекстове и операции.

3. Риба

Рибата отплува при най-малкия намек за заплаха, а хората от зодия Риби вършат същото. Предпочитат предпазен и удобен живот, скриващ отрицателните трептения и неприятните хора. Те постоянно първи усещат заплахата, а внимателният им темперамент е резултат от мощната им вътрешен глас.

4. Близнаци

Въпреки че Близнаците не имат вяра в отвъдното и всичко останало, те се раждат с кучешки нос, с цел да предсказват събитията и да надушват неприятностите. Неприязънта им към непотребните борби ги кара да ги отбягват. Близнаците са това, което са и не желаят да се трансформират.

5. Водолей

Те споделят необяснима връзка с Вселената и света. Най-интуитивната зодия, техните усеща текат като водата, която ги характеризира. Техните решения и импулси демонстрират тяхната чудноватост и все пак интуитивният им компас постоянно сочи в вярната посока.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР