Петте двойки слагат началото на новата ера. Тя тръгва с

...
Петте двойки слагат началото на новата ера. Тя тръгва с
Коментари Харесай

2022 сбъдва пророчество на маите: Пороят пада

Петте двойки поставят началото на новата епоха. Тя потегля с наказване от боговете
" И пороят ще падне ". Това пророчеството на античните маи за промяната на епохите ще се извърши през 2022 година Твърдението е на  откриватели, които от години изследват оскъдните записи на антични маи през годините, едно от които свидетелства за края на Петото слънце. Именно в нашия век е записана промяната на епохите.Учените са открили, че античната цивилизация в своя календар е показала избрани дати, които са с особена значимост за цялото човечество.  

Една от посочените дати бе 21.12. 2012 година Мнозина тогава твърдяха, че това бележи краят на света, само че тези догатки нямаха безусловно нищо общо с действителността.Причината - смесването на теорията за гибелта на всички живи същества с приключването на епохата на петото слънце.

Сегашната интерпретация на античния календар е, че след тази дата стартира временен интервал към прекосяването на новия стадий, белязващ ерата на шестото слънце. Този временен интервал стартира и приключва с дати, в които има четири двойки, а новият стадий бележи неповторима огледална дата с пет двойки.Лингвистът-историк Юрий Кнорозов е безапелационен че крайната дата на предходната епоха - 21.12.2012 година Тук има четири " двойки ", а сборът от числата също дава две.Краят на преходния интервал, която дава отговор на тези условия, е 20.02.2022 г, а незабавно по-късно настава идната епоха.

Нумерологът Евгений Хадиров е сигурен, че стартът идва с датата, която отразява въздействието на петте двойки. За тяхното съдбовно въздействие върху човечеството приказва и Ванга.Става сума за огледалната дата 22.02.2022 година Какво са написали маите за нея? " Внезапен проливен дъжд. Със сигурност ще има проливен дъжд. Небесата ще се съборят, ще се съборят на Земята. Тогава четири богове, четирима Бакаба ще паднат върху тях. "

Според лингвистите новият интервал ще стартира точно с някакво наказване на боговете, което ще е под формата на мощни дъждове.Ванга твърди, че това ще е времето, когато доста земи ще потънат под вода след събития от планетарен мащаб. И това ще се случи през първата половина на XXI век.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР