Петкратният шампион Бразилия е фаворит да спечели световната титла по

...
Петкратният шампион Бразилия е фаворит да спечели световната титла по
Коментари Харесай

Статистиците посочиха Бразилия за фаворит за световен шампион

Петкратният първенец Бразилия е любимец да завоюва международната купа по футбол за шести път на идния Мондиал в Русия през 2018 година. Това е прогнозата на статистическата компания " Опта ".

Шансовете на " селесао " се правят оценка на 14,2%, което е с повече от три % повече от възможностите на Германия да отбрани трофея си.

Според " Опта " Бундестимът има 11,4% късмет да завоюва международната купа, по-късно е Аржентина с 10,9%, Франция с 10,5% и Испания с 9,3%.

Шансовете на Белгия и на европейския първенец Португалия да завоюват шампионата са малко над 3%, до момента в който безконечният любимец Англия е с едвам 1,9% късмет, което е по-малко даже от вероятността Япония да завоюва шампионата.

Домакинът Русия има 1,7% късмет да завоюва международното състезание, а " Опта " смята отборите на Тунис (0,8%), Панама (0,7%) и Мароко (0,3%) за безспорните новобранци измежду всички 32 участващи тима.

Световното състезание в Русия стартира на 14 юни 2018 година с мача сред домакините и Саудитска Арабия и ще приключи на 15 юли.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР