Петел срещу глиган излизат тази вечер на арената във Фермата

...
Петел срещу глиган излизат тази вечер на арената във Фермата
Коментари Харесай

Петел срещу глиган на дуел във Фермата

Петел против глиган излизат довечера на арената във Фермата за двубой, който съгласно продукцията ще се помни дълго време. Гвардеецът Калоян бе определен от бай Анго за конкурент в борбите. Те ще са тежко силови. Калоян изненада всички като постави 5 точки на Алманаха, очевидно уверен, че до пета борба няма да се стигне.

Бай Анго не се плаши от работа. Досега той сподели, че е идеалният работяга - грижи се със сърце и душа за обора и животните. Според визитката му Ангел Тенев е на 41 години, от с. Караджалово, притежател на транспортна компания. Носи добродетелите на остарялото време, уважава българските обичаи и традиции. Отговаря на името си, околните му го назовават „ душа  човек “. Като характерен мъж от село е и умел занаятчия на домашните мезета и ракия.

Определя се като щастливец, макар претърпените несгоди. Погребал е едното си дете. По-късно жена му го предала като му изневерила с другар. Всичко претърпяно обаче не го е озлобило, а го е направило по-силен и по-мъдър.

Битовото всекидневие на Ангел е доста сходно с изискванията във „ Фермата “. В шоуто той желае да покаже, че към момента има потомци на коравите българи, които не ги е боязън да изцапат ръцете си и не са подвластни от актуалните улеснения.

На другия полюс е Калоян. Той и приятелят му – водача Петър, са определяни като младите горди петлета на Фермата, които постоянно са „ на власт ” в управлението на стопанството. Според визитката му Калоян Донков е на 28 години, от село Кокаляне. Командир на взвод към Националната гвардейска част. Мъж на реда и достойнството. Обича страната ни и носи добродетелите на своите предшественици. Възпитан е в почитание към по-възрастните. Вярва, че човек не би трябвало да покачва глас на тези, които са го учили да приказва. 

Гордее се със службата си и дефинира армията като свое второ семейство. Има брат-близнак, също гвардеец. Онова, което най-вече липсва на Калоян, е любовта. Мечтае за свое семейство.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР