Петър Хубчев най-накрая проговори по някои от най-наболелите теми около

...
Петър Хубчев най-накрая проговори по някои от най-наболелите теми около
Коментари Харесай

Петър Хубчев: Боби Михайлов знаеше, че Павел Колев и Васил Божков ме искат в Левски

Петър Хубчев най-сетне проговори по някои от най-наболелите тематики към кариерата му през миналите 3 години. Той опроверга редица клюки, които очерниха името му, както от страна на управлението на БФС, по този начин и от администрацията на Левски.

Бившият селекционер на националния тим съобщи пред bTV, че през 2019 година си е тръгнал след цялостното единодушие на Борислав Михайлов от позицията му на президент на БФС.

„ Павел Колев е индивидът, който ме потърси и аз му споделих: „ Павка, може да се съглася на този диалог, само че единствено в случай че Боби Михайлов знае и в случай че даде единодушие. “ Никога не съм тръгвал да беседвам с някой отвън националния тим, в случай че Боби не е знаел “, сподели той пред малкия екран.

Колев в това време е делегат на тогавашния притежател на „ сините “ - Васил Божков. За него Хубчев съобщи, че пожелава всеки един треньор и клуб да имат опция да работят с сходен футболен притежател. Той побърза да посочи, че засяга напълно методите му на работа в спорта и акцентира, че не разяснява събитията, довели до бягството му в Дубай в резултат на обвиняванията, че е укрил крупна сума от налози.

Петър Хубчев развенча и митовете, че е имал за цел да банкрутира Левски, когато на по-късен стадий си потегли и стартира да търси дължимото от клуба. Не пожела обаче да цитира персонални диалози с съответни лица, като предложи това да се случи в тяхно наличие, с цел да имат опция да се защитят. Междувременно изясни, че единственото, за което постоянно е упорствал твърдо, е да получи заплатите, които в продължение на месеци не бе получавал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР