Холивудската звезда Кевин Спейси настоя, че е атакуван“ и ще

...
Холивудската звезда Кевин Спейси настоя, че е атакуван“ и ще
Коментари Харесай

Кевин Спейси отприщи гнева си по Канал 4, след като се разкри, че ДЕСЕТ мъже ще излъчат обвинения в нов документ

Холивудската звезда Кевин Спейси настоя, че е „ нападнат “ и ще отвърне на удара този уикенд – до момента в който се приготвя за вълна от нови изказвания за държанието му в нова документална поредица-бомба.

Channel 4 ще излъчи две елементи от поредицата Spacey Unmasked от понеделник вечерта, която можем да разкрием, включваща 10 мъже, взели участие в поредност от събития със Спейси, девет от които в никакъв случай до момента не са били назовавани.

Историите са от повече от пет десетилетия, включващи както хетеросексуални, по този начин и гейове, като мнозина настояват, че пред камерата е имало обстановки, провокирани от Спейси, които ги карат да се усещат неловко. Двукратният притежател на Оскар изрично отхвърли всички предходни обвинявания в полово посягане и бе приет за почтен по обвинявания от четирима мъже в британски съд.

Той упорства, че не му е било обещано задоволително време, с цел да отговори на документален напълно и очебийно в обществените медии в четвъртък: „ Всеки път, когато ми беше обещано вр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР